MANDLE V ČOKOLÁDĚ
Anotace: bez rýmování,o tom jak chutná být mámou
Hořkost starostí ve sladkosti radosti,
jak mandle v čokoládě,to jste vy tři.
Tři páry navlas stejných hnědých očí,
čokoládově mandlových kukadel...
Mé hříchy lásky,malí,prťaví elfové,
skřítci z pohádky...
Mé naplnění,mé štěstí,můj život.
Dvě růže,jeden tulipán.
Dík za to, že vás mám
Přečteno 354x
Tipy 17
Poslední tipující: Isquieasuus, Divoženka1, Pevya, Xebeche, Kokonut, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š., zelená víla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)