VEĎ MĚ...
Veď mě lásko, ukaž směr,
veď mě cestou z černých děr,
veď mě z chladné prázdnoty,
veď duši ven z nicoty.
Veď ve své ruce mojí večerem,
veď mé srdce s každým úderem,
veď myšlenky mé první ranní,
veď svým slovem při snídani.
Veď mě výškou i hlubinami,
veď mě pamětí,vzpomínkami,
veď mě v líbezné radosti,
veď i v trýznivé bolesti.
Veď mě můj drahý životem,
veď hlučně či šepotem,
veď mě,já půjdu kam půjdeš,
veď mě,jen ty tohle můžeš.
Přečteno 359x
Tipy 19
Poslední tipující: Divoženka1, Pevya, Koza, Xebeche, Kokonut, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)