MOST PŘES DÁLKU
Jak velké jsou dálky mezi námi,
můj obraz jen v paměti tě mámí,
a mě zase ten tvůj,
tisíckrát volám "stůj"!
Já chodím tady a ty zas tam,
proč je to takhle přemítám,
kdy chodíš spát netuším,
však ve tvých snech tě vyruším.
Pak z tvých snů postavím most,
skrz tuhle dálku bude ho dost,
a po něm každý z jedné strany,
půjdem k sobě odevzdaní...
Přečteno 326x
Tipy 28
Poslední tipující: NikitaNikaT., Krahujec, Pevya, zelená víla, Isquieasuus, Xebeche, synanceia, Kokonut, Psavec, al-pacino, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)