Moje maminka
Anotace: O mojí mamince... to by jeden nečekal... :-)
Když je mi smutno,
a v mém dni se setmí,
když je v něm temno,
a nic veselého uvnitř není,
ohlížím se na člověka,
který je pro mě jako hřejivá deka.
Na člověka, který mě má rád.
Na někoho, kdo se mnou bude napořád.
Když je mi smutno,
a můj den se setmí,
Když je v něm temno,
a nic šťastného uvnitř není.
Ohlížím se na maminku mojí.
Na mámu, která to temno zažene,
na maminku, která zůstane mojí.
Přečteno 399x
Tipy 24
Poslední tipující: Iv, Bíša, Holis, carodejka, synanceia, Dygi, Mbonita, Psavec, Sweet KiWi, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)