Pošeptání

Pošeptání

Anotace: skutečné, to když si takhle někdo upřímně přál:)

To když padá hvězda,
to když vznáší se kometa,
třeba se Ti právě zdá,
jak křídly motýl zatřepetá.

To když sfoukáváš svíčku,
to když do kašny házíš desetník,
kapka odrazila se na nosu špičku
a je z Tebe pocákaný výletník.

To když je tu Nový rok,
andělé sní jak budou vločky tkát,
je to ta pravá doba, krok
něco si hezky tiše přát.

Prý není pod balícím papírem,
třeba ano, jen se tam podívej
a opravdu, nebylo, poletuje vesmírem,
Tvé nejkrásnější přání,
ještě jednou mi ho prosím přezpívej.

Tak kouzelně jaks pošeptal mamince,
na tvých pár let, obdivuhodné, zvláštní,
Tvé srdce už nezdá se tak malince,
to když pošeptals-
-chci aby byli všichni šťastní.
Autor Jiná, 25.06.2010
Přečteno 269x
Tipy 17
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Čoki, CORONATION, sestra-konec, Petbab, labuť, ilona, Psavec, Divoženka1, JohnyD., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

.-) pohádkově krásné

08.07.2010 21:33:00 | Vanilková Ninja

líbí

To bych si také přála i když je to nemožné.

25.06.2010 19:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí