bezmocný
Anotace: promiňte je to blbost ale musí to ven
S pocitem bezmoci
poslouchám kamarádku
jak se mi mění v hromádku
neštestí
chtěl bych jí pomoc
nabízím ruku
slzy se mění v řeku
a hladina stoupá
nabízím náruč
šeptám jsem u Tebe
sedm dní v týdnu
jsem tu pro Tebe
nemůžu koukat
jak se mi topí
házím jí kruh
doprostřed řeky
každá ta slzička bolí a pálí
smutný má úsměv
na bledé tváři
a kapesník nestačí i mě to svádí
mám ji rád
a jsem
nemocný tou
bezmocí
Přečteno 365x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, Zma, Bíša, Vanilková Ninja, labuť, CULIKATÁ, rezina, ta.cupka., Psavec, Juraj Hrom, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)