Anotace: Opět téma, opět dalo zabrat, opět na poslední chvíli..opět je to na Vás!
Také souhlasím s Kokříkem, ale jinak dobře se mi četla a udělala dojem...ST
07.12.2010 20:46:00 | Sladkalu
máte pravdu..souhlasím! Ale už to tam nechám, ať další návštěvník ví o čem je řeč;-)..a díky!
28.11.2010 02:42:00 | Actafool
Mno, těžké to téma, nicméně zvládnuto se ctí a působivě ...přidám se k názoru Drsného Kokříka ... syrovost verše mi trochu boří prozaický závěr, ale i sním - velmi jímavé počtení ...
A tak mne napadlo, že prozaická tečka stála by za to rozpracovat do úvahy :-D :-D
28.11.2010 02:37:00 | Bambulka
přidávám se s komentářem ke kokršpanělovi, dva subjektivní dojmy?
30.10.2010 13:30:00 | Helena Lovecká
jímavě napsáno, od samotného úvodu jsem neotrhl oči od textu a báseň mne plynule nesla až do konce, líbilo se mi to... jen ta moudrost nakonec mi tam trochu nezapadá - ne, že by tam smyslem nepatřila, ale poslední tři řádky jsou jakoby... hm... příliš prozaické? v jiné atmosféře než ta báseň, sušší (subjektivní dojem)
09.10.2010 18:54:00 | drsnosrstej kokršpaněl