Není to zas tak špatné,vždy může být hůř.
Nejsme tu od toho abychom soudili,ale páni od korýtka si musí uvědomit...
Čím větší neštěstí,tím rychleji musíme pohnout z rukama,nikoli ústy.
16.08.2010 17:19:00 | Danger
Velice podaření dílko... řekla bych, až na tu politiku, mi to na kohosi sedne... chjo, docela smutné... ale Tvé dílko je trošku o čemsi jinčím, než myslím já... ST! za obsah.
06.07.2010 19:08:00 | NikitaNikaT.
Ty nechceš do politiky, tebe politici se jako nás!
Omlouvám se, vypadly mi tři písmena: rou!
27.06.2010 23:11:00 | Zasr. romantik
Přece bys nechtěla takhle se prodat
- i na svině s perlami vaří se voda:)
27.06.2010 21:22:00 | teď už nikdo