Anotace: tohle není útok na alkoholiky,jen takový výkřik do tmy
Myslím /a nevím tohle určitě/
že peklo zažívají už zde na Zemi
a nechci proBůh chránit jejich území
a nechci, by můj názor brán byl zarytě
jen prostě koukám na ně z mnoha stran
a jednu zcela jistě nenávidím
při druhé vidím bandu chudáků a lidí
jež v trýzni svojí vášně odhání hejno vran
u třetí závislost mi zlehka přijde na mysl
a bezbranost, najít v sobě tu svoji sílu
ač jinak přešli by klidně i kousek světadílu...
a čtvrtá, pátá, šestá možná je i nesmysl
však alkoholik jiným výstrahou či prozřením
díky jeho bídným krokům své v svém žití ocení...
02.07.2010 11:42:00 | šuměnka
Každý se utápíme v nějaké závislosti a alkohol je jedna z těch nejsnáze dostupných. Samozřejmě, že na konci nás čeká hořký poslední lok...
01.07.2010 20:21:00 | Kokonut
tobě je při opici líp
a přitom ztrácíš glanc a vtip !
..... tak nějak to z toho cítím.
01.07.2010 17:36:00 | Marfuša