Zpěv radosti
Anotace: pro Lolitu-Jana Filipa, ale přesto vlastně o Petře
překypování láskou se soudí a je odsuzováno
touha vznikne v lásce ke všem bytostem pro bytost jedinou
touha nevznikne bez lásky ke všem bytostem, lidem
i touha se soudí a je odsuzována
touha i láska jsou subjektivní
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)