Anotace: Emoce při poslechu Sigur Rós.
Apokalypsa jistě bude, hlavně opět v Evropě, ale jaderná, né přírodní.A možná přírodní, vesmírná, ono je to vlastně nastejno.Bůh nás ochraňuj.
10.07.2010 19:26:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Výstižné memento; byť se smutným obsahem, tak jiskřička cynického optimismu nakonec dílo posouvá do stravitelné roviny.
A kdo že se bude smát? Asi jen ti, co z naší matky Země vytřískali peníze a přestěhovali se na jinou planetu.
02.07.2010 01:07:00 | Špáďa
Až se k zemi přiblíží osudný meteorit, svléknu se a nahý poběžím ven a budu k nebi řvát "vem si mě, pohlť mě!"
01.07.2010 23:21:00 | Chancer