Tango..
Anotace: Nemesis - hypotetická hviezda, hnedý trpaslík, ktorý údajne obieha okolo Slnka
Sangre morena je z trópov krv mútna
tancovať s Nemesis túžba pokútna
vedie ho okľukou, čo konca nemá
do monstre tančiarne, akú v tom sne má
ten, kto chce tvárou v tvár viesť ju tou sálou
tango argentino oboch dostalo
do očí nevidí jej ani chvíľu
pár krokov vpred, pár vzad, stratil sťa ihlu
vo víre tú snedú hviezdu neznámu
ostal sám.. bola s ním ..nezdala sa mu?
Přečteno 240x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vjeršotepec, Holis, labuť, zelená víla, trhla.marketka, Psavec, Mbonita, Jiná, Hazentla, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)