Minimetalurgie
Cínový vojáček v pase se prohýbá,
mosazné gombíky vzlétnou,
s železnou jak pravidelností,
doňˇolovo sypou.
Sražená krev otravnější rtuti,
na zinkovou rakev zlata se nedostává..
a alkalické kovy dál barví plameny do duhy.
Budiž metalurgický průmysl
milostiv Tvé metály posedlé duši.
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
Komentáře (0)