Rozsvítím ti tmu
Rozsvítím ti tmu,
zastavím ti vlak,
vstoupím do tvých dnů,
nic není jen tak.
Všechno má svůj rub,
zvolni – vydechni.
Život střídá smrt.
Zakřič do ticha!
Každý rub má líc,
každá noc má den,
není poslední,
je to jen zlý sen,
když se rozední.
Přečteno 418x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Draconian, Divoženka1, Pevya, Bíša, Mbonita, carodejka, TetaKazi, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)