o Hvězdičce
Anotace: po povídání s Tebou :-)
Stanu se hvězdářem
už mám baterku
na nebe svítím
a hledám severku
nejmenší hvězdička
z dálky mi mává
třeba mě potají
má trochu ráda
na cestu svítí mi
na nebi temném
třeba mi splní sen
a přijde ke mě
sklouzne se po listu
jak kapka rosy
do dlaní zachytím
ten kousek krásy
na malou chvíli
dřív než se ztratí
a zpátky domů
na nebe se vrátí
bude mi svítit
z nebe se usmívat
na dálku se mnou
bude se radovat
mám ji rád a možná jednou ...
Přečteno 296x
Tipy 20
Poslední tipující: Mraveneček, Vanilková Ninja, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Psavec, labuť, carodejka, Kett, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)