jsem zloděj
Anotace: a přiznání je polehčující okolnost
Líbí se mi Tvoje oči
a pro ně jsem spáchal zločin
bez zbytečných otázek
ukrad jsem Tvůj obrázek
doufám že se nezlobíš
a že mi to dovolíš
já vím že se pozdě ptám
už teď ho přece mám
Tvoje oči všude vidím
že jsem kradl- to se stydím
tak při mě stůj prosím dál
můj sen se realitou stal
jsi KRÁSNÁ
Přečteno 262x
Tipy 19
Poslední tipující: Oliwie, ajlonka, Mraveneček, Bíša, Vanilková Ninja, hašlerka, zelená víla, CULIKATÁ, labuť, Kett, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)