JÁ V SOBĚ ZAPÁLÍM TEN OHEŇ
Anotace: Za pravdu co vzdaluje ..... Hlavně JANU HUSOVI a všem dalším,snad už další nepřibudou/
Já v sobě cítím plameny
jen s těmi jmény
co ze světa neodešly
jen dívají se na nás z výšky
zapalme jim svíčky
to pro naše úsměvy,stesky a bolesti
pro naše malicherné radosti
číst jim krásný řádky
a prosit:VZÍT TO VŠE ZPÁTKY
je jen jedna
co jsme ale ještě nenašly
jak ta pravda beze dna
co vzdaluje
když ale žaluje
tak jen to oceň
Já v sobě pro ně zapálím ten oheň.
Přečteno 258x
Tipy 23
Poslední tipující: Krahujec, Bíša, PIPSQUEAK, labuť, Mbonita, hašlerka, Zasr. romantik, Psavec, Agniezka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)