Na pořád

Na pořád

Anotace: na vždycky zůstanou..možná stačí, když si jen přečtete poslední sloku;)

Přišlas mi dát pusu když já spala,
pohladila froté pyžamo s kočičkama,
do náruče opatrně brala,
spojení velkých dlaní s malýma ručičkama.

Prvními krůčky snažila já se Tě dohonit,
běžela jsem a vždycky mi všichni utekli,
přece neplakej, ostuda je slzy ronit,
vždyť by se tě pak ostatní lekli!

Vylízali jsme z misky marmeládu,
dva copánky načesali panence,
přichystali šatičky na promenádu,
ať má to krásné mládence.

Kuli jsme pikle, v kartách podváděli
a ty sis toho nevšiml, dědečku,
s obrovskou radostí jsme dováděli,
jak lezli jsme do našeho bunkru-domečku.

S babičkou a bárbinama odpoledne k fontáně,
až ke kolenům mokré nohavice,
spráskla jsi ruce, předstíralas naštvaně,
vždyť už jste velké bojovnice.

Zlaté pentličky důkladně schované,
nedávno a přeci už odvátý čas,
však každý střípek zůstane,
na věky hluboko ukryt v nás.
Autor Jiná, 07.07.2010
Přečteno 251x
Tipy 29
Poslední tipující: Gabrielle, Tomáš Přidal, Bíša, Vanilková Ninja, Kapka, Agniezka, carodejka, Psavec, mida, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

dala bych ti tisíce stéček ,kdyby to šlo,je dokonalá

08.07.2010 21:30:00 | Vanilková Ninja

líbí

Vzpomínám...já mívala zase kočičku.

08.07.2010 00:27:00 | carodejka

líbí

jako dítěti mi máma kreslila ma mé věci znak - měsíček

07.07.2010 19:41:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel