Jsem s tebou
Anotace: Pár set kilometrů od domova napadají člověka různé věci...
Jsem s tebou,
i když o tom nevíš.
Jsem s tebou,
i když mě nevidíš.
Jsem s tebou,
tak to musí být.
Jsem s tebou,
každou cestu musím s tebou jít.
Jsem s tebou
i když spíš.
Jsem s tebou
a ty už to víš.
Jsem s tebou,
teď i kdykoli příště.
Jsem s tebou,
s láskou tvé Klíště :D
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, ilona, Teop, CULIKATÁ, Petbab, Boudicca
Komentáře (2)
Komentujících (2)