krásná, vzpomněl jsem si na staré časy se sestrou a bráškou, děkuji za milou vzpomínku a krásné počtení :o)
11.03.2013 21:22:19 | Akrij8
Básničkou si mě nesmírně a mile dojal, také jsem si zavzpomínala na časy mládí s prázdnin, snad mají křídla...jen fotky zůstaly.
21.07.2010 02:42:00 | carodejka
Díky za hezká slova.Dceři se ve škole určitě bude líbit, i když vše snadné nebude. Mám to z první ruky, sestra i dcera učí na prvním stupni:-).
09.07.2010 21:03:00 | Teop
Krásná báseň, dojala mě, zavzpomínala jsem si.. Po prázdninách půjde má dcera poprvé do školy, spousta nového ji čeká, ale tu čistě bezstarostnou hravost nechává za sebou. Jen tu říši fantazie, pohádek a snů, tu nikdy za sebou nenecháme! :-) Díky za milé počtení.
09.07.2010 20:22:00 | Pevya