Deštivé šeptání pro Tebe
Anotace: ..pršelo,bouřka už byla za rohem,a my stáli kousek od sebe na balkonech...
Sbírka:
Srdeční záležitosti
Posílám Ti duhovými perličkami,
moji vůni a chuť k odevzdání,
posílám v hřmotu bouřky letní,
vzkaz-čekám Tě až se setmí,
posílám Ti pod kapkami deště,
vášeň a k ní lásku ještě,
a posílám větrem šeptání,
do mého srdce pozvání...
Přečteno 349x
Tipy 24
Poslední tipující: Kozoroh 1, Kokonut, labuť, Krahujec, al-pacino, carodejka, Psavec, mida, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)