Vodopád přání
VODOPAD PRANI
Letní noci se zachvěli víčka
perseidy zpustili vodopád slz
v očích plane svíčka
máš tisic přání tak spust
třeba nahoře nad tebou
to nachvíli popletou
všechno dopustí
a pak to spustí
Dnes můžeš mít
všechno co jsi kdy chtěla
motýla v dlaních
strážného anděla
třeba nahoře nad tebou
to nachvíli popletou
na špatnou adresu
dopis Ti donesou
víno bude voda
ve víně lež
rovná hora
a šikmá věž
se narovná
Očím se zachvěla víčka
zastav vodopád slz
rozhoř ten plamen
a k tvému přání
sveze tě velký vůz
Přečteno 543x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, al-pacino, Mates.21, Boudicca
Komentáře (3)
Komentujících (3)