Anotace: Stačí mi málo, ač pro druhého je to možná dost, jsem ráda v našem milém domě, ale neumím být zábavný host, jsem ráda venku nebo společnosti svých dětí, nebojím se pavouků a rukou od smetí, jsem mamina, která ráda sní a nejvíc ze všeho večer spí :)
Tak to je ten nejlepší rodinný svět
a v něm děti jako květ
radost pohledět..
ST,St,st.(jedno nestačí).
09.07.2010 15:19:00 | Květka Š.
Moc,moc,moc krásná,upřímná,láskyplná a hodně pohodová.Prostě hezoučká!
09.07.2010 15:12:00 | CULIKATÁ
Rozumím.. Útulno domácí tomu říkám :-) Smích dětí, pusa šmouhatá od kakaa a pohlazení od manžela..
09.07.2010 14:49:00 | Pevya