TVOJE VÍLA
Ano , jsem Tvoje malá víla,
ta , co tvou mysl omámila,
snad vlasama jak z pírek havraních,
neb poblouznil Tě jen můj smích?...
A možná mé oči zelené,
jsou viníkem tvé noci probděné,
či se tvoje srdce svírá,
když tančí kolem tebe víla?...
Mé ručky malé rády tě polaskají,
lechtivě motýlí prstíky třepotají.
V síti kouzelné malé víly,
zůstaneš dýl než krátkou chvíli...
Přečteno 366x
Tipy 18
Poslední tipující: Kozoroh 1, Kokonut, labuť, Fenceless, Psavec, Házté, CRASH, mida, Kapka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)