Vyprahlým duším v ústrety měla bych jít
a vnímat cesty, přání Boha.
Lásku dát těm, kteří se chtějí nasytit,
ať je to pouť krátká či dlouhá.
LÁSKA chápe, vidí, neodmlouvá... dá pít.
14.07.2010 10:50:00 | Inge
Taky bych chtěla,aby mě nějaký anděl vedl mou cestou..=)Nádherná báseň..=)
12.07.2010 21:33:00 | prostejina
V ústrety...
občas třeba i pohladit
(nebo se hezky zaculit(?)
a nejen hlasu naslouchat
umět sem tam i teplo dát.
12.07.2010 17:53:00 | Šerpík 1