PLAMÍNKY
Anotace: ... výplody z horka.
***
Polínka třešňová choulí se v plamenech
světlostín blikavý
hřeje mne na zádech
naproti čtyřočí
hedvábný lesk
rodinná pohoda
u nohou stočený stařičký pes
ústa sunou vteřiny
capart puboš mladý chlap
vyrostlý syn benjamin
řek´
to je to co hřeje … plamínek
má žena mu přitakává přikládajíc vzdech
***
Přečteno 311x
Tipy 55
Poslední tipující: Bíša, PIPSQUEAK, Quigleika, Holis, Javavia, Sweet KiWi, isisleo, Inge, Eru Alonnar, šuměnka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)