Naděje umírá poslední
Ach, ženy, ta naše stvoření
ty naše touhy vedeny vpřed
Ach, muži, jsme pro vás stvořeni
vedou nás chtíče míti vás hned
Ani já, mlád, nejsem výjimkou
žena je pro mne nebeský dar
bohužel veden pod jednou podmínkou
na níž mne potkává nejeden zmar
Snaha se cení, k čemu však je
když se ti klacky pod nohy hází
jen tě na bedra horká voda poleje
to je ta láska na citlivé bázi
Život je boj, a prohrou to nekončí
i po ni je ještě kus práce
dokud se naděje s vírou nerozloučí
pak neříkej slova jako života zrádce
neboť naděje umírá poslední..
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Richard Ježek, Doradan, CULIKATÁ, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)