Láska težký to cit
Slza na kraji víčka pohupuje se,
drží se ale padá.
Padá a padá až jí zachytí ručka malá,
maličká na tento svět .
Ručka malá otírá víčka směle ,
srdce však velkou bolest už neunese.
Vezměte si holčičku maličkou,
vezměte si jí do náruče .
Obklopte jí něhou , láskou , porozuměním.
Neubližujte jí! Je maličká , zranitelná .
Její srdce statečně tloukané dál
bolest přemáhá .
Dívka už směle směje se ,
nepláče a neotírá slzy veliké.
Už je velká žena ,nepláče umírá…..
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Kirsten, 4LJFilip, ta.cupka.
Komentáře (4)
Komentujících (4)