"VÍCE"
Anotace: o menším než malém množství lásky
Srdce,tak malý prostor pro velké věci,
a Tys ho měl chladné a prázdné přeci,
proč,když tolik něhy měls,
tou horší cestou vždycky šels...
Na oko dělávals borcova ramena,
netušíc co borcovství vlastně znamená.
Něžnou dlaň přijímals,však nepodal sám,
nevěřils v lásku,a já s Tebou mám?
Tvá ústa sevřená o citech mlčela,
a mě zatím duše bolavě křičela.
Tvrdými slovy zastínils srdce,
promiň mi,nechci nic,já chci "více"...
A tak ses ztratil v mlze vlastní,
místo -líbej mě,říkám-zhasni.
Klidně odejdi, já už Tě nechci,
jsme žalostně malí,a mohli být "velcí".
Přečteno 322x
Tipy 31
Poslední tipující: Kokonut, Mates.21, Javavia, Sweet KiWi, Pevya, zelená víla, carodejka, Krahujec, labuť, Jiná, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)