Naděje
Anotace: Kde není naděje není nic
Sbírka:
Beznaděj
Snění jen a život
nikde okolo
zármutek a pláč
neopouští myšlenky
a chuť být sám
a snaha nechtít nic
pouze zavřít oči
a křičet z plných plic.
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
Komentáře (2)
Komentujících (2)