Toulavá holka
Anotace: ...zmlaťte depku elegantně
Toulám se tak podvečerním krajem,
ptákům v hejnech nechávám své splíny,
a kašlu na všechny světa špíny,
vždyt zabily mě málem...
Vůně sena na rty mě líbá,
a vánek mě mazlí líp než chlap,
s hlavou tak volnou bez útrap...
Čtyřnohý krasavec mě hlídá.
Vracím se domů v chládku za šera,
říkám si jaká je to nádhera,
jen se tak trochu toulavě ztratit,
tu mrchu depku malinko zmlátit...
Přečteno 330x
Tipy 34
Poslední tipující: Kozoroh 1, Dygi, Krahujec, hašlerka, Flamy, Tamara, Jiná, klinika, labuť, Mates.21, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)