TICHÝ NEPŘÍTEL
Anotace: NĚKDY ĎÁBELSKY NAŠEPTÁVÁ A BOJ S NÍM SE ZDÁ BÝT PŘEDEM PROHRANÝ
Povídej mi můj muží cokoli,
jen přeruš to ticho v pokoji,
pravda či křivda zabolí,
však mé srdce se toho nebojí.
Na prázdné ticho mám převelkou zlost,
vkradlo se tady jak nezvaný host,
k nešťastným koncům staví most,
překřič ho hlasem svým- "tak už dost!"
Lásko kde jsi,a kde tvůj mužný hlas,
vím že slyšíc ho zvládla bych snáz,
bojovat,nevzdat se,jít dopředu zas,
a necítit v horku smrtelný mráz.
Přečteno 349x
Tipy 23
Poslední tipující: synanceia, Jiná, Niky88, labuť, Květka Š., Dygi, CULIKATÁ, Kokonut, Psavec, Krahujec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)