TANČÍCÍ LÁSKA
Padal jí do vlasů všechen hvězdný prach,
když tančlla v noci na střechách,
v létem vonící kouzelné době,
točila sukýnkou kvůli Tobě.
Tam vysoko pro Tebe ladně tančila,
houpáním boků k sobě Tě vábila,
v očích jí nesmělost se studem hrála,
však s každým pohybem na Tebe se smála.
Horký živel v krvi jí koloval,
hluboko do Tebe touhu maloval.
Srdce jsi otevřel skrze své rty,
Zašeptals_"Lásko,jsi to Ty!"
Přečteno 346x
Tipy 30
Poslední tipující: kroužek, Kozoroh 1, Kapka, Mbonita, Jiná, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Dygi, Petbab, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)