VZKAZ NA NEBI PRO TEBE
Anotace: pro mého milého sluníčkového kámoše
Ač neznám hloubku Tvého hlasu,
vím že v sobě nese spásu,
lavina citu,dobroty,pohlazení,
můj přítel z dálky, nad kterého není.
Když smajlíkem se na mně směješ,
vždycky mi srdce rozehřeješ.
Člověk s moudrým duchem v těle,
co píše slova srdcem,vřele.
To jsi Ty,jak velké sluníčko...,
má báseń ať vykouzlí zdravíčko,
pevné jak z ocele jenom pro Tebe,
velký vzkaz -"uzdrav se!" píšu Ti na nebe!!
...vidíš ho,je dost veliký? .-)
Přečteno 335x
Tipy 29
Poslední tipující: zelená víla, UCET KE ZRUSENI, stravla, mida, Kokonut, Kozoroh 1, Zefi, Krahujec, Kapka, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)