Po dlhej dobe
Kolovrátok sa krúti
nit okolo života prahne.
Ruka nadeje vtiahnutá
ihlou do duše.
Prechádzky v potoku
bosou nohou.
Ľahkosťou objímajúce
prúdom riek.
Tisíce jemných stôp
zanechaných na kúsku,
Hladia a šeptajú
nedokonalosti samotnej.
Jarná spleť harmónie
letiaca hniezdom
ako milujúce pohladenie
utíšené tichom srdca.
Rokmi nájdený
koniec myšlienky
v nekončiacej ľahkosti
tvorenia.
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Divoženka1, carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)