Malá mořská víla
Když jsem oči otevřel
ve dveřích se mihnul už jen cíp šatů Tvých
Náruč jsem prázdnou rozevřel
rychle jsem se zdvihnul a běžel po stopách Tvých
Běžel s nadějí v srdci
že mi jen přeci
Neutečeš do mořských vln
však na břehu jsem bolesti pln
Zmizela jsi ve vlnách tak náhle
zavyl jsem jak vlk táhle
Moře si Tě vzalo k sobě nazpět
moje krásná malá mořská vílo
Však já si Tě vymlátim až budou mé kosti prašťět
jen pro tebe mé srdce bilo
Vše spláchla ta vlna prokletá
Když mi city k Tobě na třísky rozmetá
Sedím již několik století na břehu
snažím se být ve střehu
Ale do té doby než tě znova uvidím
Tu na břehu možná zkamením
spěchej....
A mě na břehu shledej
místo slz už jen drolím kamínky
och má malá mořská vílo.....
Miluji... Těěěě......
Přečteno 610x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Vanilková Ninja, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)