Vnímání
ten další z mnoha darů
které nám poskytnuty byly
kéž by se s dalšími rychleji rozmnožily
by ubylo už mezi lidmi svárů...
21.07.2010 10:38:00 | šuměnka
ve zlých časech při sobě stát a být
dva lidé životem pozvaní...
krásně napsané!
:-)
20.07.2010 16:22:00 | Sisinka
ST,krásné verše!
Společně půjdeme životem
a růži rostoucí za plotem
tajně si utrhnem' bez ptaní,
nit touhy nám ani svítání
nezpřetrhá..
20.07.2010 14:18:00 | Pevya