Slunce
kavalír hrající si s odlesky
v obilných klasech
a jeho
večerní
ušklíbající se obloha...
//Násilí
které na sobě dobrovolně
pácháme sami..//
***
Výhodná hypotéka pro páry!
Plačící dítě
kočárek
a spousta
pastelových
chrastítek
venku na ulici
křičící výlohy!
/násilí
kterému se neubráním/
A navíc...
ke dvoum kávám
dvě koblihy
posypané cukrem
ZADARMO!