Na rozpálený plechový střeše
Nechtěl jsi mě
a já se přilepila
jak poslední cigaretka na spodní ret
Máš úzký úsměv
a ostrý lícní kosti
tak nějak mě to přitáhlo
Stydím se říct
že mě to rajcuje
jak poezie od Cohena
Teď jsi rád
Zítra to možná bude všechno jinak
zas popíjíš u velkýho stolu
na klíně blonďatý holky
A vítr křičí ve sklenici
Maluju bříšky prstů
Polykám bubliny z pěny
Duha je modrá
Milujeme se
Na rozpálený plechový střeše
Dvě kočky hladový
je jim jedno že se díváš
Snídáme spolu zbytky hostií
opíjíme se mešním vínem
a přitom všem pevně věříme
že láska ještě existuje
Dotýkej se mých vlasů
a budu vrnět jako ta hladová kočka
Nechám si tvé ruce
a budu je přikládat na nahé tělo
A vítr křičí
Milujeme se
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: JardaCH
Komentáře (1)
Komentujících (1)