Schránka
někdy jsem vlkem v rouše beránkově
občasně podléhám touze, vášni, zlobě
jindy zas jako nepopsaný list
můžeš z mé tváře klid a mír číst
občas mám důvody ke vzplanutí
hlouposti malicherné mě až k histerii nutí
stejně tak přibývá dnů obyčejných
kdy srážkám všem uhýbám bez příčin zřejmých
jsem jako počasí celoroční
jak měsíc v úplňku, jak obloha noční
slunce jarní a letního déště pohlazení
sněhová bouře a vichřice, před kterou schovat se kde není
jsem oheň i voda, jsem země i vzduch
jsem příroda moudrá i bláznivý města ruch
jsem změna, jsem život, jsem osud a sen
jsem přání, jsem zdání, jsem myšlenka jen
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: komantytapel, zelená víla, hašlerka, Psavec, labuť, Jiná, malá slečna, Sweet KiWi, CULIKATÁ
Komentáře (0)