Už se blíží.....
Anotace: ....a já se strašně těším...
Dovolená se kvapem blíží,
myšlenky na pohodu,
jak lavina se šíří.
Letos nebudou to cizí kraje,
ani písečné pláže,
ni cizokrajné dobroty.
Krásy naší vlasti nás lákají,
hrady a zámky na nás volají,
„ Vstupte, pojďte dál“
V horku svou náruč
rybník či řeka nabídne.
Po horách rádi chodíme.
Večer ve stanu si povídáme,
pak si ještě masáž dáme,
do spacáků sny zachumláme.
Ráno v trávě posnídáme,
svoje kola osedláme
a všem zamáváme na pozdrav.
Ať je horko nebo zima,
spolu je nám vždycky príma.
Hurá dovolená.
Přečteno 381x
Tipy 33
Poslední tipující: vapiti, umělec2, Kubino 2, Bíša, střelkyně1, Dota Slunská, Vanilková Ninja, 4LJFilip, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)