Jak se Vám líbím?
Nemám rád lidi
mám rád jednotlivce
ve skříni si živím
své kostlivce
nemám rád blbost
mám rád hlouposti
jsem použitelný
nejen v případě nutnosti
mám rád přesné zásahy
nemám rád zbraně
nefackuju parchanty
jen dívám se na ně
tak nějak nasraně, smutně, víte
A taky mám rád
když do mě řeže
pořádně tvrdá muzika
city investuji
jen do jedné ženy
nemám rád zbytečná rizika
a ty ... jak pořád někam táhnou ...
... mám rád mraky
beru svého pěšáka
a táhnu taky
tak nějak bez zápalu, v klidu, víte
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, janewe, Květka Š., malá slečna, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)