Anotace: Na skok do časů normalizačních a vzpomínka na nezapomenutelnou tupost
Nic nechybí a nic nepřečnívá, krásně normalizovaná :o))) báseň. Nenapadlo by mě, že se dá takové téma zpracovat. A díky za tvůj koment..
04.01.2006 07:44:00 | Bajaja
Na této básní vidím mnoho krásného, ačkoli obsahově to krásné rozhodně není. A žes do tak málo řádků, do těch pár slov vepsal tolik... Nu, 100.
03.01.2006 19:18:00 | BlackTangerine