HOSPODINE POMILUJ Y
Anotace: ...pomiluj Y je OK.
***
Trny se stopami krve
opadlých plátků opuštěných růží
neustláno
den a noc
roky křížových cest bez líbání
plamínky naděje místo hvězd
slunce zatemnělé
"krleš"
seslals obraz k dotekům
léty stejný
avšak s patinou
rám stále v srdci připraven
jen pro skobu místo odvál čas
čas který utekl
měl ještě stát … sesmilnils blázne
***
Přečteno 380x
Tipy 39
Poslední tipující: Bíša, Holis, mírně kousavý králík, PIPSQUEAK, s.e.n, isisleo, Aťan, Kewt, René Vulkán, malá slečna, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)