Klíč ke slepotě
Láska k tobě tvoří mraky,
nad obzorem,
já nevidím tebe,
slunce zapadat,
odraz nad oceánem,
nevidím taky,
jen mé srdce uvadat,
cítím chladem,
jen přítel může podat ruku,
nenechat mě upadat
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Hloupá Květinka
Komentáře (0)