Anotace: ...Markovi ještě jednu
Krásná...bez narkozy já budu snít
nad svou láskou budu bdít,
libou krmi uvařím,
na milování se připravím....
Tobě za to krásné čtení posílám ST hodnocení :-)
03.08.2010 12:29:00 | Tamara
A já přidám mísu buchet s povidlím
a brynzové halušky s domácím špekem
a jednu vílu co tančí v borůvčí
a pak si to tady všichni řeknem...
01.08.2010 20:36:00 | Květka Š.