---
K NÁDRAŽÍ se blíží vlak
je to ŠELMA,náklaďák,
prý má RANDE s pendolínem
má to psané pod komínem.
---
Ta nákladní šelmička
teď vrčí jako kočička,
komín zdobí DIADÉM
kam dnes asi dojedem?
---
Pendolíno,jako pán
v okně má i TULIPÁN,
vy jste vláčky na klíček
nechte už těch srandiček.
---
VOJNA byla na kolejích
vždyť náklaďák je kluk,
pro MÍR a klid ho pošlu jinam
stejně je to fuk...
---