Já vám nevím
Anotace: a nebo bohužel už jo :-)
Nemuset nespat
a dokázat nečekat
zahladit naděje
liché a průměrné
jako trojka z mravů
za nedostatek úcty
k autoritám…
Naděje
co nepomáhají
a jen a jen tíží
a svírají
a dusí
jako by kouska
slitování
kdy nepobraly
Nemuset pochybovat
o sobě
a pálit mosty
dřív než
zjistíme
že potok
byl-li kdy vůbec jaký
už dávno
vyschl
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Malá Lucije, Niky88, CULIKATÁ, mida
Komentáře (0)