Anotace: kdyby jen by bylo možné svrhnout genetického diktátora uvnitř člověka
ještě se nenarodil
nenese na zmatení světa podíl.
neslyšet příslib budoucnosti
nikdo v něj neuvěří
- žebrák u zavřených dveří.
docela o tom zaraženě přemýšlím, tím chci říci - zaujalo
17.11.2010 13:47:00 | Kapka