Exploze
Anotace: "chmurný pohled z okna melancholii přivábí"
Sbírka:
2010 Snění?
Motýlci v podbříšku vytáhli do bitvy
motýlci, či můry snad?!
Mám tě přivítat při srdce kuchání,
u šílencovy pitvy?
Prý láska napadla duševní ústrojí,
prý vztek ochromil snění.
Můry zemřely na nedostatek iluzí,
zda-li pak má naděje to ustojí?
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Petbab
Komentáře (0)